Wie zijn we

Wij nodigen u hartelijk uit om meer over ons bedrijf en haar producten te leren.

Onze energie voor uw succes: Om het aanhoudende succes van onze klanten in de toekomst te verzekeren, heeft HOPPECKE zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe technologiën en diensten voor de opslag van energie. Vandaag zijn we de grootste producent van industriële batterijen, energie systemen en opladers in de Europese unie.

Sinds 1927 hebben we het ontwikkelen en produceren van energie-opslag systemen een German Quality standard gebruikt met de claim van standaardkwaliteit wereldwijd. Tot op heden zijn hebben veel van onze ontwikkelingen de weg vrijgemaakt in de markt van de industriële batterijen.

Ons uitgebreide assortiment van accu's wordt aangevuld door de allernieuwste laadmethodes en monitoring eenheden om complete batterij/laad systemen te vormen. 

Het toenemende gebruik van regeneratieve energie en de overstap naar emissievrije aandrijving verhogen het belang van oplaadbare energie punten. HOPPECKE ontwikkelt verkoopbare concepten voor de toekomst, waardoor we een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van een aantal uitdagingen van de moderne samenleving in haar inspanningen om opwarming van de aarde tegen te gaan.

Als toonaangevende leverancier van batterij/laad systemen voor de energie diensten die wij bieden aan onze klanten een keuze tussen de aanschaf van een batterij-systeem, full service modellen of een energie-dienst met variabele kosten.

Blijf uw vertrouwen in onze energie te steken - voor uw succes!